Doseerpompen

Vind de perfecte doseerpomp met het advies van onze productspecialisten

Bij Instrument Solutions staan onze productspecialisten klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste doseerpomp voor uw specifieke toepassing. Of u nu op zoek bent naar een pomp voor hoge druk, zeer nauwkeurige doseringen, waterige of organische vloeistoffen, agressieve chemicaliën of vloeibare gassen, wij bieden deskundig advies om het beste merk en de optimale configuratie voor uw behoeften te selecteren.

Uitgebreide selectie van doseerpompen voor verschillende industrieën

Wij leveren een breed scala aan doseerpompen van gerenommeerde merken zoals KNAUER, SSI, Ecom en Sykam. Deze zijn geschikt voor toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie, chemische en farmaceutische sector, en voor onderzoek en methodeontwikkeling. Onze doseerpompen bieden uitstekende chemische bestendigheid, nauwkeurige debietregeling en lage pulsatie voor een breed scala aan toepassingen:

  • Flows van 0,001 ml/min tot 1.000 ml/min
  • Drukbereik tot 650 bar
  • Temperatuurbereik van -10 °C tot 120 °C
  • Viskeuze vloeistoffen tot 1.000 mPa-s

Eenvoudige integratie in uw doseertoepassing

Onze doseerpompen zijn eenvoudig te integreren in uw bestaande systemen, dankzij veelzijdige communicatieopties zoals RS232, USB en LAN, evenals intuïtieve bediening via een display of touchscreen. Dit maakt het mogelijk om de pomp naadloos in uw procesomgeving te implementeren.

Ontdek onze krachtige en precieze Doseerpompen

Verken ons uitgebreide productaanbod van diverse leveranciers en ontdek krachtige oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van precisie en betrouwbaarheid. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in met uw specifieke parameters, en onze specialisten nemen snel contact met u op met een op maat gemaakte pompaanbeveling.

Contactformulier

5 + 2 = ?

This post is also available in: Engels